Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

27.09.2024  – Gründercafe. Cafe Sammen, Askim

september 27 @ 16:00 18:00

Velkommen til Gründercafe!

🗓 Dato: 27. September 2024
⏰ Tid: 14:00 – 16:00
📍 Sted: Cafe Sammen, Askim

Bli med oss på Gründercafe, en unik samlingsplass for både nye og etablerte entreprenører. Vårt mål er å skape et miljø hvor du kan etablere forretningsforbindelser, finne partnere, dele erfaringer og råd i en vennlig og uformell setting.

På Gründercafe har du en fantastisk mulighet til å presentere din virksomhet, finne inspirasjon, og oppdage nye ideer for å utvikle ditt prosjekt eller selskap. Det er et sted for å møte likesinnede, hvor samarbeid og utvikling står i fokus.

Vi legger stor vekt på å fremme forretningsmiljøet i vår region og ser frem til å inkludere deg i vårt engasjerte fellesskap. Hold deg oppdatert på våre arrangementer for flere muligheter til nettverksbygging og vekst.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å utvide ditt profesjonelle nettverk og ta din forretningsidé til nye høyder. Vi ser frem til å møte deg Cafe Sammen for en inspirerende kveld med Gründercafe!

Ditt nærvær vil berike vårt fellesskap med verdifull kunnskap og erfaringer. Sammen kan vi bygge et sterkere og mer innovativt næringsliv. Vel møtt!

Påmeldingsskjema: https://forms.gle/7pMjMJxLG5g5J4hJA