Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

21.06.2024  -Gründercafe Bakergaarden cafe Ørje 

juni 21 @ 14:00 16:00

Velkommen til Gründercafe den 21. juni på Bakergaarden cafe Ørje

🗓 Dato: 21. juni 2024
⏰ Tid: 14:00 – 16:00
📍 Sted: Bakergaarden Café
Storgata 14, 1870 Ørje

Bli med oss på Gründercafe, en unik samlingsplass for både nye og etablerte entreprenører. Vårt mål er å skape et miljø hvor du kan etablere forretningsforbindelser, finne partnere, dele erfaringer og råd i en vennlig og uformell setting.

På Gründercafe har du en fantastisk mulighet til å presentere din virksomhet, finne inspirasjon, og oppdage nye ideer for å utvikle ditt prosjekt eller selskap. Det er et sted for å møte likesinnede, hvor samarbeid og utvikling står i fokus.

Vi legger stor vekt på å fremme forretningsmiljøet i vår region og ser frem til å inkludere deg i vårt engasjerte fellesskap. Hold deg oppdatert på våre arrangementer for flere muligheter til nettverksbygging og vekst.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å utvide ditt profesjonelle nettverk og ta din forretningsidé til nye høyder. Vi ser frem til å møte deg på Bakergaarden Café for en inspirerende kveld med Gründercafe!

Ditt nærvær vil berike vårt fellesskap med verdifull kunnskap og erfaringer. Sammen kan vi bygge et sterkere og mer innovativt næringsliv. Vel møtt!

Påmeldingsskjema: https://forms.gle/43AhgND7Moa33D9T7

Free