Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

15.12.2023 – Julemiddag

desember 15 @ 18:00 21:00

Hei alle sammen!

Vi ønsker å invitere alle start-ups til en julemiddag og arrangement den 15. desember klokken 18:00 på La Mòss Restaurant.

Under arrangementet vil Etablerertjenesten (et tilbud til alle i Indre Østfold, Skiptvet, Marker eller Rakkestad som ønsker å etablere sin egen virksomhet) holde en presentasjon. Du kan også forvente å knytte nye kontakter, dele erfaringer, søke etter potensielle forretningspartnere og ha uformelle samtaler. Dette er en verdifull anledning til å slappe av og utforske nye muligheter for din virksomhet.

For å delta, vennligst registrer deg via Google-skjemaet. Deltakelse krever en avgift på 500 kroner, som må betales innen 10. desember. Vi refunderer deltakeravgiften i sin helhet hvis du av en eller annen grunn ikke kan delta, men vi må motta forespørselen om refusjon innen 10. desember. Etter denne datoen kan vi dessverre ikke refundere beløpet.

Skynd deg, antall plasser er begrenset. Vi ser frem til å feire julen og utveksle ideer med dere alle. Meld deg på nå for en uforglemmelig kveld

https://forms.gle/QsVyHio91UARmtNh9

,-500