Ny daglige leder i Indre Østfold Næringsutvikling er nå på plass. Vi ønsker K. Richard Paulsen velkommen. Han gleder seg til å ta fatt på oppgaven i en spennende region han allerede kjenner godt til fra tidligere. Paulsen forteller at det er med ydmykhet og stolthet han tar fatt på oppgaven. Indre har et enormt potensial. – Nå skal vi sammen legge til rette for fremtidig vekst i regionen og bistå med spennende næringsutvikling. Den reisen gleder jeg meg utrolig mye til, sier Paulsen som har over 25 års erfaring innenfor toppledelse. Han har med sitt team vunnet både nasjonale og internasjonale bedriftspriser. Paulsen har god erfaring innen vekst, endringsprosesser, digitale plattformer, reforhandlinger, salg, bedriftsovertakelser, oppstart og gode PR strategier. I flere år var han også tilknyttet Norsk Bedriftsmegling som konsulent og bedriftsmegler.

Ønsker du en prat med vår nye daglig leder treffes han på telefon 41414999 eller mail: richard@ionu.no

Indre Østfold Næringsutvikling har kompetanse innen bedriftsrådgivning, næringsutvikling, bransjenettverk og Etablerertjenesten. Vi hjelper både etablerte bedrifter og deg som vil starte opp egen bedrift i Indre Østfold regionen.

Teamet av faste ansatte i IØNU består i dag av Elisabeth Hernes og K. Richard Paulsen.

Vi gleder oss til å høre fra deg