Lurer du på hvordan du kan starte egen virksomhet, finne ideer og inspirasjon, eller lage en solid forretningsplan? Vi i Etablerertjenesten i Indre Østfold forstår viktigheten av disse spørsmålene for ferske entreprenører. Derfor arrangerer vi regelmessig kurs og workshops for å veilede og støtte deg på din reise i gründerverdenen.

Vårt siste arrangement gav en grundig gjennomgang av essensielle trinn for å etablere eget selskap, viktige spørsmål du bør stille deg selv i oppstartsfasen, og nyttige tips og råd for en suksessfull etableringsfase. Vi skaper en trygg atmosfære for deling med lav terskel for spørsmål, hvor alle typer tanker og undringer ble møtt med utdypende svar.

Deltakerne benyttet seg også av muligheten til nettverksbygging og samarbeid, hvor mange møtte andre lokale entreprenører og til og med fant sin første kunde eller samarbeidspartner. Dette viser verdien av å delta på våre møter, ikke bare for læring, men også for å bygge et støttende fellesskap.

Kursholder Elisabeth Hernes ledet deltakerne gjennom denne lærerike ettermiddagen. Hun er dedikert til å støtte hver enkelt deltaker, sikre at de er godt rustet til å ta sine forretningsideer til neste nivå.

Gikk du glipp av dette arrangementet? Fortvil ikke! Vi fortsetter å tilby kurs og workshops regelmessig. Følg med på våre annonser for å unngå å gå glipp av fremtidige arrangementer som kan være avgjørende for din forretningsidé. Vi er her for å støtte din streben etter å utvikle prosjektet/selskapet ditt og hjelpe deg å realisere drømmene dine.

Bli med oss neste gang for å transformere dine ideer til virkelighet. Vi ser frem til å støtte deg på din entreprenør reise!