2023 nærmer seg slutten, og det er på tide å oppsummere dette virvelvind året. Gjennom hele året har Etablerertjenesten vært svært aktiv, vi har mange flotte nye etablerere, nystartede selskaper, gjennomført kurs og aktiviteter med gode resultater og oppslutning. Vi har arrangert workshops, seminarer, temakurs, integrasjonsprogrammer, og gitt individuell rådgivning for både nye og erfarne entreprenører.

Sammen med oss har de gjennomført kurs i grunnleggende entreprenørskap, økonomistyring for etablerere, markedsføring og spisset sin forretningsmessige tankegang. Takket være uformelle nettverksmøter som gründercafeene, har mange entreprenører knyttet nyttige kontakter og funnet både forretningspartnere og sin første kunde.

Høydepunkter fra 2023:

📌over 15 større arrangementer

📌over 130 deltakere på våre arrangementer

📌geografisk oversikt deltakere: Indre Østfold, Marker, Oslo, Skiptvet, Ski, Nordre Follo, Enebakk

📌over 100 timer med nyttig innhold om oppstart i Norge

Vi er stolte av arbeidet som er gjort dette året. Vi gjør alt for at lokale bedrifter skal ha den informasjonen og hjelpen de trenger i alle utviklingsfaser. Hos oss kan du få både gruppeopplæring og individuell rådgivning. Uansett om du er i startfasen av å etablere en virksomhet eller har drevet i flere år, er vi klare til å gi deg nødvendig kunnskap og dele av vår erfaring. I 2024 har vi enda mer ambisiøse planer. Til listen over regelmessige arrangementer vil vi legge til kurs om personlig merkevarebygging og markedsføring, prosjekter for innvandrere og et fellesprosjekt om å motvirke utenforskap sammen med blant andre NAV.

Det kommer regelmessige møter som vil styrke både deg som entreprenør, samt din virksomhet. Vi oppfordrer deg til å støtte dette innlegget med en liker og en deling. Vi er også svært takknemlige hvis du deler dine tanker i kommentarfeltet: hvilke kurs er av interesse for deg? Er det noen kurs vi ikke har som du ønsker deg? Hva ønsker du å få ut av et kurs hos oss? Hvilke kunnskaper trenger du for å utvikle din virksomhet? Vi vil strekke oss langt for å ta hensyn til alle dine ønsker, og i 2024 kommer vi til å forsterke vi vårt aktivitetsprogram basert på dine ideer for å gi deg et best mulig grunnlag for å lykkes videre.

Tusen takk for 2023 og Riktig God jul og Godt Nytt År til alle dere.