Etablerertjenesten arrangerer hvert år mange nyttige arrangementer for de som ønsker å starte sin egen virksomhet. Etablerer Grunnkurs går 4 ganger årlig og hadde siste kursdato 25.10.23. Kurset er designet for deg som skal etablere en din egen virksomhet og gir deg en oversiktlig presentasjon av alt du bør tenke på og gjøre i denne forbindelse.

Kursholder Elisabeth Hernes, seriegründer, deler sin innsikt i de spørsmålene du bør stille deg selv før du blir en gründer. Det ble presentert hvordan du kan finne ideer, håndtere gründerens frykt og usikkerhet, styre økonomien til selskapet ditt samt hvor du kan finne motivasjon og støtte. Deltakerne var som alltid aktive og stilte mange spørsmål. I dette kurset fokuseres det også på hvordan og hvorfor man skal utarbeide en forretningsplan og her brukte vi A. Osterwalders Business Model Canvas, som gir deg muligheten til raskt å skissere din forretningsmodell. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå kostbare feil i fremtiden.

Vi håper at arrangementer som Etablerer Grunnkurs ikke bare bidrar til opplæring av gründere, men også til å skape et etablerer fellesskap i vår region. Denne typen arrangementer gir verdifulle kontakter, samarbeidsmuligheter, nettverk, samt muligheter til å finne forretningspartnere og hjelp til å finne støtte for ditt prosjekt.

Følg med på våre kunngjøringer, det venter mange spennende arrangementer resten av året og ikke minst i 2024!