Etablerertjenesten fortsetter tradisjonen med å arrangere uformelle møter for etablerere. I september samlet vi oss igjen på Gründercafe hos Velkommen Café. En koselig atmosfære, kombinert med inspirerende diskusjoner om næringsutvikling, nettverksbygging, innovasjon og gründerskap, skapte en uforglemmelig opplevelse.

Alle fikk anledningen til å dele fra sine egne gründerreiser og reflektere over viktige valg i forretningsverdenen. Hva bør fokuseres på for å skape den ideelle bedriften? Hvordan kan man best navigere de tidlige fasene, og hvordan prioritere etter hvert som tiden går? Mange spørsmål ble utforsket, og de fleste tok med seg verdifull innsikt.

Det var inspirerende å se både nye og erfarne etablerere komme sammen, dele erfaringer og etablere nye samarbeid og relasjoner. For de som er opptatt av å realisere en unik vare, tjeneste, produkt eller konsept, ble denne ettermiddagen en gullgruve av kunnskap, inspirasjon og nye bekjentskaper.

En stor takk til alle som deltok, og til Velkommen Café for å skape den perfekte rammen for vår samling. Gikk du glipp av denne? Frykt ikke! Følg oss på våre sosiale medier for å holde deg oppdatert om våre fremtidige arrangementer. Sees snart!