1. Erfaren bedriftsrådgivning: Etablerertjenesten har lang erfaring og solid kompetanse innen bedriftsrådgivning. Vi kan gi deg verdifull veiledning og støtte på veien til å etablere og utvikle din egen virksomhet.
  2. Næringsutvikling i regionen: Etablerertjenesten samarbeider tett med både kommunene, fylkeskommunen, NAV og næringslivet for å fremme næringsutvikling i Indre Østfold, Skiptvet, Marker og Rakkestad. Vi er svært dedikerte til å bidra til vekst og suksess både for og innen regionen.
  3. Tilpassede kurs og rådgivningstjenester: Vi tilbyr en rekke gode kurs og rådgivningstjenester som er tilgjengelige for alle. Vårt mål er å gi deg tilgang til kunnskap og verktøy som kan hjelpe deg med å lykkes i din virksomhet.
  4. Gratis aktiviteter: Vi leverer flere gratis aktiviteter som gir deg muligheten til å lære og utvide nettverket ditt uten kostnad. Vi ønsker å gjøre det enklere for mindre bedrifter å få tilgang til verdifull informasjon og ressurser.
  5. Rimelige kurs og foredrag: Vi legger til rette for lave priser på kurs og foredrag som ellers kan være kostbare for mindre bedrifter å delta på. Vi ønsker å gjøre det økonomisk overkommelig for deg å tilegne deg ny kunnskap og innsikt.
  6. Unngå vanlige feil: Ved å samarbeide med Etablerertjenesten kan du dra nytte av vår kunnskap og erfaring for å unngå de vanligste fallgruvene i oppstartsfasen. Vi kan hjelpe deg med å utvikle en solid forretningsplan, strategi og å minimere risikoen for feilskjær.
  7. Bygg nettverk og samarbeidspartnere: Gjennom samarbeidet med oss får du tilgang til et bredt nettverk av ressurspersoner og potensielle samarbeidspartnere. Vi kan hjelpe deg med å knytte verdifulle kontakter som kan bidra til vekst og utvikling av din virksomhet.

Bli med oss på reisen mot suksess! Sammen kan vi skape et blomstrende næringsliv i Indre Østfold region.