Vi vil gjerne dele noen smakebiter fra vår fantastiske opplevelse på “Startup Preschool Indre Østfold” – et 3-dagers intensivt kurs i entreprenørskap. Dette arrangementet ble organisert av Etablerertjenesten i Indre Østfold og Startup Migrants. Deltakere fra flere ulike land deltok på dette arrangementet og arbeidet godt med å utvikle sine forretningsideer videre.

I løpet av de tre dagene fikk deltakerne praktisk opplæring i hvordan de kunne forme sin forretningside, identifisere og engasjere sin målgruppe, og lære hvordan man kan generere inntekter. Videre ble det gitt verdifull informasjon om registrering av selskap i Norge og håndtering av forpliktelser overfor offentlige instanser.

Mot slutten av arrangementet forberedte alle deltakerne presentasjoner og presenterte sine forretningsideer. Det var inspirerende å se den dedikasjonen og kreativiteten som deltakerne la inn i arbeidet med å realisere sine drømmer. Vi kan forvente å se flere nye immigrant entreprenører i regionen vår i nær fremtid og dette gleder oss stort!

Vi vil også minne om at etablerertjenesten regelmessig arrangerer aktiviteter for alle som ønsker å starte eller utvikle sin virksomhet. Følg med på våre kunngjøringer for å få viktig informasjon til nytte for din virksomhet.

Vi er veldig stolte av samarbeidet og resultatet i forbindelse med “Startup Preschool Indre Østfold” og ser frem til å se veksten og suksessen til deltakerne fremover.