Markedsføring er noe alle trenger for å generere salg og inntekter til bedriftene sine. Det finnes stadig flere muligheter og en jungel av ulike plattformer. Synes du det er utfordrende å navigere i denne verdenen eller har du vanskeligheter med å prioritere hva som skal markedsføres når? Da er dette arrangementet akkurat for deg!

I forrige uke holdt representanter for selskapet Social Hut kurs i sosiale medier. Elias Skage, Kenneth Johansen Sjørengen og Marius Sjørengen delte sin kunnskap og erfaringer med deltakerne.

Deltakerne fikk utdelt materiale som vil hjelpe dem med å få bedre forståelse for markedsføring. Det var både teoretisk opplæring og praktiske oppgaver. Deltakerne arbeidet med å definere sin målgruppe og formulere markedsføringsmål. Det var en svært nyttig samling.

Etablerertjenesten, arrangøren av denne møteplassen, ønsker å invitere alle i Indre Østfold, Skiptvet, Marker eller Rakkestad som ønsker å etablere sin egen virksomhet. Selv om du allerede har startet din egen bedrift, men er usikker på veien videre, er du også hjertelig velkommen.

Deltakerne fikk en unik mulighet til å lære, diskutere og samarbeide med andre gründere og entreprenører. Etablerertjenesten tilbyr individuell veiledning og ressurser for å hjelpe deg med å ta dine neste steg i næringslivet.

Vi er glade for å ha kunnet bidra til å styrke markedsføring kunnskapene til deltakerne og håper dette vil hjelpe dem med å takle utfordringer de står overfor. Vi håper at de nye ferdighetene vil være til nytte for dem i deres markedsføringsstrategier i fremtiden.

Takk til alle deltakerne for deres engasjement og deltakelse. Vi ser frem til å arrangere flere slike arrangementer i fremtiden for å fortsette å støtte gründere og bedriftseiere i deres reise.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, er du velkommen til å kontakte Etablerertjenesten.

Facebook: https://www.facebook.com/indreostfoldnaeringsutvikling